Workshops

Vi er sammen med Danmark om at holde afstand, og derfor er vi også gået online. Vi faciliterer workshops med både oplæg, øvelser og online arbejdsgrupper.

De gode workshops er der, hvor man udfordres, inspireres og kan tage noget med hjem. Det er den røde tråd i alt, hvad vi gør. Sammen med vores kunder definerer vi et klart mål for, hvor vi gerne vil have deltagerne hen. Igennem praktiske øvelser, gode eksempler og en lille smule teori lykkedes det at komme derhen. Vi vil måles på, om vi skaber positive forandringer for vores workshopdeltagere efterfølgende. At de får omsat læringen og implementeret de nødvendige tiltag i deres virksomhed. Den tilgang giver resultater, der i sidste ende mærkes på bundlinjen. 

Vi er ikke bange for en udfordring, så kontakt os endelig med dit specifikke behov.

Sådan får du din virksomhed godt igennem Coronakrisen

I midten af marts 2020 mistede en stor del af Danmarks små virksomheder deres indtægt fra den ene dag til den anden. Vi står nu i en ny økonomisk virkelighed i begyndelsen af en recession. Det kalder på nye forretningsmodeller. Vi hjælper jeres virksomheder med at analysere deres nye forretningsklima og designe en forretningsmodel, der også virker i den nye virkelighed.

Fra idé til virksomhed

Hvordan bliver en ide til en virksomhed? Hvilke faser skal man igennem som iværksætter? Workshoppen er målrettet nystartede iværksættere eller etablerede virksomheder, som er på vej med et nyt produkt. Vi viser hvordan man kan bruge Lean Startup til at accelerere udviklingshastigheden, og skære år af sin udviklingstid.

Det siger tidligere deltagere

“En rigtig god og brugbar workshop, hvor man kom langt omkring på en forståelig måde. Dagen var godt planlagt, så man fik mulighed for at få indspark og hjælp. Jeg fik selv en klar ide om, hvilke trusler jeg kan og skal arbejde med.”
– Christina fra Pangea Travel, v. workshop d. 21/1-2020

“Jeg gik fra workshoppen med et rigtig godt – og relativt simpelt værktøj, der kan hjælpe mig med at udvikle min virksomhed. En inspirerende og troværdig oplægsholder, der fik mig til at reflektere over min forretningsmodel og de værdier jeg skaber.”
– Jane fra Lerkekonsulent, v. workshop d. 5/2-2020

Kontakt