Workshop: Fra strategi til handling

Få styr på strategien og lagt en klart defineret handleplan

I løbet af denne heldags-workshop arbejder vi intensivt med din virksomhedsstrategi. Du går hjem med fornyet overblik, en konkret handlingsplan og værktøjer, som du kan bruge i fremadrettet i hverdagen.

Sig farvel til beslutningsprocesser baseret på mavefornemmelser og gætteri. Få en struktureret, gennemtestet og let tilgængelig tilgang til strategisk forretningsudvikling.

Hvornår har du sidst kigget på din forretningsplan?

Som iværksætter eller virksomhedsejer hænder det, at vi i en travl hverdag glemmer at afsætte den nødvendige tid til at arbejde med strategien. Du er naturligvis klar over, at det strategiske overblik er vigtigt, men samtidig skal der holdes styr på den daglige drift, og der opstår måske lejlighedsvise ildebrande, der skal slukkes. Med denne heldags-workshop kan du endelig få taget styringen over din virksomheds udvikling i stedet for at lade dig styre af mavefornemmelse.

Du får en række håndgribelige værktøjer til at få det strategiske overblik i din daglige virksomhedsdrift – uden at du skal udarbejde lange rapporter eller dokumenter. Med udgangspunkt i din unikke forretningsmodel, stiller vi skarpt på, hvordan du med tungen lige i munden kan blive ved med at lave dét, du brænder for. Både i dag og i fremtiden.

Hvad får du med?

Simple og håndgribelige strategisk værktøjer, du kan tage med hjem 

Z

Få feedback på din forretningsmodel og hjælp til at skærpe fokus

Identificer din virksomheds største trusler og find ud af hvordan du skal forholde dig til dem

d

Du går hjem med en klar handleplan

Inspirerende cases fra iværksættere, der er lykkedes med at skabe resultater hurtigt ved at arbejde smart

Netværk med andre ligestillede, hårdtarbejdende selvstændige

Hvad siger tidligere deltagere?

“Værktøjerne fra workshoppen er virkelig noget jeg vil bruge fremover. Jeg er allerede i gang med at ændre mit fokus på det område jeg vil arbejde med 110% – så tak for en super dag i Villa Virkelyst”
­– Jørgen, Wicklow Photography

 

“Jeg syntes ‘Katastrofeøvelsen’ var rigtig god. Dét at få sat ord på de ting som kunne gå galt i virksomheden, få dem prioriteret og efterfølgende finde løsninger til, hvordan jeg undgår, at det sker, var værdifuld.”
– Vivian, Krop & Harmoni

Det praktiske

4995 kr. + moms per deltager

}

Afholdes 15. april 2020, 9:00 – 16:00

København (Nærmere adresse følger)

20% rabat til studerende og virksomheder under 2 år

Vi sørger for morgenmad, frokost, te/kaffe og snacks

Mød din underviser

Anders Graabæk er startup-ekspert og CEO hos Kundeudvikling og har flere års erfaring med forretningsudvikling og Lean Startup metodik.

De sidste 4 år har han brugt på at forstå og optimere iværksætterens opstartsrejse.

Anders Graabæk hjælper selvstændige virksomhedsejere fra blandt andet DTU, Erhvervshus Sjælland og Erhvervsforum Roskilde med de grundlæggende mekanismer i forretningsudvikling, at finde den rigtige strategi for den enkelte virksomhed og ikke mindst hvilke knapper, man kan dreje på for at få virksomheden til at vækste.

Anders’ ekspertise bygger på over 10 års erfaring og eksperimentering med et hav af forskellige processer og værktøjer indenfor Lean Startup, Design Thinking, Sprint, adfærdspsykologi og klassisk managementteori. Anders tager udgangspunkt i, hvor du er i din udvikling – og hvad det lige præcis er, du gerne vil opnå med din virksomhed.

Certificeringer:

Customer Development Strategies Using Lean Startup,
Strategyzer

Business Model Canvas/Value Proposition Design for Entrepreneurs,
Strategyzer

Continuous innovation framework,
Leanstack ved Ash Maurya

Vil du være med?

Tilmeld dig ved at udfylde skemaet nedenfor. Du modtager en faktura, som skal betales inden 8 dage.

Rabat

Privatlivspolitik