Making better entrepreneurs

UDVALGTE KUNDER

VORES TILGANG

Iværksætteri er en kunstart. Med al kunst gælder det, at man først skal mestre håndværket. Det er det, Validate er sat i verden for. Vi hjælper iværksættere og virksomhedsledere med at forstå håndværket, de grundlæggende mekanismer i forretningsudvikling, og hvilke knapper man kan dreje på for at få virksomheden til at vækste. Centralt for dette er en tæt dialog med sine kunder. Det giver vi dig redskaberne til.

Vores udgangspunkt for at hjælpe dig er 10 års erfaring og eksperimentering med at hav af forskellige processer og værktøjer til forretningsudvikling og innovation. Vi har udvalgt de bedste værktøjer og metoder indenfor Lean Startup, Design Thinking, Sprint, adfærdspsykologi og klassisk managementteori til dig, og vi tager udgangspunkt i, hvor du er i din udvikling  – og hvad det lige præcis er, du gerne vil opnå med din virksomhed.

DE TRE VIGTIGSTE ELEMENTER I DIN VIRKSOMHED

Kernen

Du er den vigtigste ingrediens i din virksomhed. Derfor er vores udgangspunkt altid dig, dine kompetencer, dit drive og dine drømme. Vi er nødt til at forstå hvem du er, og hvor du gerne vil hen, for at kan hjælpe dig bedst muligt. 

Kunden

Kunder er den vigtigste kilde til at lære, hvad det er for en virksomhed du skal have op at stå. Derfor skal du forstå dine kunder, og hvad det er, de ønsker at opnå. At forstå kunderne er hjertet i vores virksomhed, og dét vi brænder for at give videre til dig. 

Forretningsmodellen

Forretningsmodellen er opskriften på hvordan virksomheden skaber, leverer og fanger værdi. Vi hjælper dig med at designe, kortlægge og teste de forskellige dele, der udgør byggeblokkene i netop din forretningsmodel. 

SERVICES

Forretningsudvikling behøver ikke at være raketvidenskab og iværksættere har ikke råd til at spilde tiden. Derfor har vi designet vores services, så de skaber umiddelbar værdi, er letforståelige og nemme at implementere i en travl hverdag.

WORKSHOPS

Den rette viden på det rigtige tidspunkt er afgørende for, om du opnår succes som iværksætter. Vi tilbyder en række spændende workshops, der hjælper dig med at videreudvikle din virksomhed.

1-1 SPARRING

Har du, som iværksætter, brug for hjælp til at få overblik over din virksomhed, komme igennem potentielle udfordringer eller udvikle din forretningsidé? Få hjælp gennem vores 1-1 sparringsforløb.

UDVIKLINGSFORLØB FOR IVÆRKSÆTTERE

Vi har mange års erfaring med at hjælpe nystartede iværksættere i gang med deres virksomhed. Vores forløb er populært, da det indeholder en simpel og struktureret tilgang til forretningsudvikling.

RÅDGIVNING

Vi stiller vores indsigter i iværksætteri, proces og metode til rådighed for andre aktører, der arbejder med iværksættere eller erhvervsfremme. Vi har erfaring med alt fra opbygning af inkubationsmiljø, udvikling og evaluering af iværksætterforløb til afvikling af hackathon, design sprint, m.m.

OM ANDERS GRAABÆK

CEO & LEAN STARTUP EKSPERT

For 4 år siden startede jeg et eksperiment. Jeg har erfaret at alt for mange virksomheder ikke overlever deres første år. Som chef i en mindre konsulentvirksomhed har jeg samtidig oplevet, hvor let gode ting kan løbe af sporet. Derfor blev det min mission at finde en bedre værktøjskasse til at bygge virksomheder med.

Gennem de sidste 4 år har jeg testet forskellige metodikker og processer af, i samarbejde med flere end 50 iværksættere, for at finde den værktøjskasse, der mest effektivt kan hjælpe iværksættere og virksomhedsledere derhen, hvor de ønsker at være med deres forretning. Værktøjskassen er nu fundet, og jeg har derfor stiftet Validate for at få udbredt de metodikker og processer, der danner grundlag for en hurtigere og mere effektiv måde at udvikle virksomheder på.

Værktøjskassen vil spare dig tid, den vil øge din succesrate og den vil give dig ro i maven
– hvilket vil gøre din rejse som iværksætter sjovere.

Jeg ved, at vores metoder virker, fordi vi har testet dem af. Det kan du læse mere om her. Ellers så ræk ud til mig, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

/ Anders Graabæk

 

referencer

"Anders Graabæk er en meget kompetent forretningsudvikler. Vi mødte ham til en session, hvor vores nye virksomhed skulle testes. Der skulle ses på indtjeningsmuligheder og skabes mere fokus på, hvor virksomheden skulle fokusere sin energi i starten. Han tog os på en meget gennemtænkt. logisk og givende tur rundt i en god model. Han fik os til at gennemtænke modellen og guide os fint igennem. Og det er desuden en stor fornøjelse at møde Anders, da han er et meget behageligt og empatisk menneske"

Dorthe Agger , Co-founder af Musiconcrete

"Havde jeg haft Validate's iværksætterforløb, da jeg startede som selvstændig for 20 år siden, kunne jeg have sparet 10 år af mit liv"

Lars Skjoldby, Stifter og CEO hos Skjoldby & Co

Anders Graabæk har deltaget i udviklings- og konceptueringsfasen af forløbet Startup Explorer, hvor deltagerne gennem Lean startup metodikken skal udvikle deres forretningsmodel gennem kontinuerlige kundetests og kundevalidering. Anders har bidraget med en enorm stor viden om Lean Startup og en meget høj faglighed, som han har været med til at omsætte til et rigtig godt forløb – med høj deltagertilfredshed. Vi har været meget glade for, at have Anders med ombord – både på det faglige såvel som det personlige plan. Vi sætter stor pris på det samarbejde, vi har haft med Anders.

Maria Tan, Projektleder hos Erhvervshus Sjælland

SENESTE BLOGINDLÆG

Her kan du få tips og tricks til iværksætteri

Kontakt os

Validate ApS
CVR: 40687556

Adresse

Vesterbrogade 26
1620 København
Danmark