udviklingsforløb

for iværksættere

Validate har mange års erfaring med at hjælpe nystartede iværksættere i gang med deres virksomhed. Vores forløb er populært, da det følger en simpel og struktureret tilgang til forretningsudvikling. Forløbet skiller sig ud fra andre lignende iværksætterforløb ved, at vi løbende inddrager kursisternes kunder som en del af udviklingsforløbet. På den måde kobles teori med praksis og vores erfaring er, at iværksætterne udvikler sig langt hurtigere end ved de mere teoretisk funderede forløb.

Mødet med kunderne skærper iværksætterens forståelse af alt fra forretningsmodel, værditilbud og prissætning til valg af markedsføringskanaler, og giver en blid indføring og praktisk erfaring med et ellers svært emne: Salg.

Struktur & indhold

Iværksætterforløbet består af 6 moduler, som sikrer, at iværksætteren kommer hele vejen rundt om de mest kritiske dele af forretningen.

Individet i fokus: Med udgangspunkt i den enkelte virksomheds kernefortælling hjælper vi iværksætteren med at designe deres forretningsmodel. Iværksætteren får overblik over egen forretning, dens svaghed og styrker og ender med en struktureret plan for de næste par måneder, hvor forretningsmodellen skal valideres sammen med deres potentielle kunder, samarbejdspartner, m.fl. 

Ud af bygningen: Vi hjælper iværksætteren med at validere sin forretningsmodel igennem fire tematiserede sprints, der er designet efter build-measure-learn modellen. Hvert sprint begynder med et undervisningsmodul og en workshop, hvor iværksætteren bliver klædt på til at komme ud og møde sine kunder.

Modul 1

Fra vision til strategi
Hvad er din vision? Hvorfor eksisterer virksomheden? Hvilken værdi skaber du og for hvem? Hvordan tjener virksomheden penge?

Modul 2

Fra strategi til handling
Hvad er de største trusler ved forretningsmodellen? Hvilke elementer af forretningsmodellen skal valideres? Hvordan sikrer du, at der er et marked for din ydelse?

Modul 3

Kunden
Hvem er dine kunder? Hvad prøver de at opnå? Hvordan når du ud til dem? 

Modul 4

Værditilbud & salg
Hvad er dit værditilbud? Hvad koster dit produkt/din service? Hvordan kommer du hurtigst muligt på markedet?
 

Modul 5

Markedsføring
Hvilke salgskanaler skal du benytte? Hvordan ser dit salgsflow ud? Hvad er dit brand? Hvordan kan du vækste gennem samarbejdspartnere?

Modul 6

Økonomi
Hvordan hænger tallene sammen? Hvilke KPI’er bør du måle på?

Forløbet bygger på velafprøvede og anerkendte principper 

Iværksætterforløbet bygger på det velafprøvede og internationalt anerkendte undervisningsformat Lean Launchpad, der blev pioneret af Steve Blank i 00’erne og i dag bliver undervist på verdens førende Business Schools som bl.a. Stanford og Berkeley University. Vi har tilpasset undervisningsformatet til en dansk kontekst, gjort det letforståeligt og nemt tilgængeligt for danske iværksættere og startups – på alle niveauer. 

Kontakt os

Validate ApS
CVR: 40687556

Adresse

Vesterbrogade 26
1620 København
Danmark