Teamet

Anders Graabæk

Ekspert i Lean Startup & kontinuerlig innovation

Certificeret i business model design/value proposition design for entrepreneurs og Customer development strategies using lean startup igennem Strategyzer samt Leanstacks Continuous innovation framework af Ash Maurya.

Sandra Skovgaard

Digital markedsføring, kommunikation & PR

Cand.it i Digital Design & Kommunikation fra IT Universitetet i København. 

Min personlige rejse

Min iværksætterhistorie er i virkeligheden ikke så anderledes end så mange andres. Jeg har altid haft det lidt svært ved at passe ind i de etablerede rammer. Og selvom jeg har haft en fin karriere med udfordrende og inspirerende jobs, blev jeg ved med at løbe ind i begrænsninger for, hvordan jeg kunne udfolde min faglighed.

Den endelige katalysator var paradoksalt nok, da jeg blev far til mine 2 drenge. Børn sætter alting i perspektiv, og livet er for kort til at gå glip af de vigtigste år i deres liv. Og hvad skal jeg give videre til dem? Kan jeg ærligt fortælle dem, at de skal forfølge deres drømme, hvis jeg ikke selv tør? Sammen med min kone er de min store drivkraft.

Så jeg trodsede al gængs logik (og galoperende søvnunderskud, som følger med som tvillingefar) og kastede mig ud i det. Helt på bar bund var jeg dog ikke, for jeg har igennem de sidste 3-4 år hjulpet en lang række iværksættere med at starte op gennem mit arbejde som startup coach og daglig leder af Vækstfabrikken Roskilde.

Iværksætteri er blevet mit kald, og jeg brænder for at forløse dit såvel som mit iværksætter-potentiale.