Iværksætterkursus

Vores iværksætterkursus er for nystartede iværksættere, der ønsker hjælp til at komme i gang med deres virksomhed fra idé til forretningsmodel. Over 14 uger vil kursisterne komme hele vejen rundt om de mest kritiske dele af deres forretning, og de vil stå med en køreklar handeplan ved kursets afslutning. Hos Validate har vi mange års erfaring med at hjælpe nystartede iværksættere i gang med deres virksomhed. Vi benytter os af en simpel og struktureret tilgang til forretningsudvikling.

Iværksætterkurset skiller sig ud fra andre ved, at vi løbende inddrager kursisternes kunder, som en del af forløbet. På den måde kobles teori med praksis. Resultatet er, at iværksætterne udvikler sig langt hurtigere end ved de mere teoretisk funderede forløb.

Mødet med kunderne skærper iværksætterens forståelse af alt fra forretningsmodel, værditilbud og prissætning til valg af markedsføringskanaler og budgetlægning. Iværksætterne får hurtigt praktisk erfaring med salg på en nænsom måde. Forløbets didaktiske læringsmodel er inspireret af Lean Launchpad metoden, som praktiseres på +100 førende universiteter over hele kloden, bl.a. Stanford og Harvard Business School.

Udbytte af forløbet

  • En klar vision og strategi for virksomheden.
  • En prioriteret handleplan baseret på systematisk validering af forretningsmodellen via. kundeudviklings-teknikker.
  • Kortlægning af personlighedsprofil.
  • Konkret hjælp til at finde de første kunder og salgstræning.
  • Introduktion til strategisk markedsføring og vækstmodeller.
  • Styr på økonomien. Introduktion til budgetlægning, KPI-måling og tractionplanlægning.

Struktur & indhold

Iværksætterforløbet består af 6 moduler, som sikrer, at iværksætteren kommer hele vejen rundt om de mest kritiske dele af forretningen.

 

Individet i fokus

Med udgangspunkt i den enkelte virksomheds kernefortælling hjælper vi iværksætteren med at designe deres forretningsmodel. Iværksætteren får overblik over egen forretning, dens svaghed og styrker og ender med en struktureret plan for de næste par måneder, hvor forretningsmodellen skal valideres sammen med deres potentielle kunder, samarbejdspartner m.fl.

 

Ud af bygningen

Vi hjælper iværksætteren med at validere sin forretningsmodel igennem fire tematiserede, sprints, der er designet efter build-measure-learn modellen. Hver sprint begynder med et undervisningsmodul og en workshop, hvor iværksætteren bliver klædt på til at komme ud og møde sine kunder.

Mulighed for tilpasning

Vores undervisningskoncept er fleksibelt, så det er kun ambitionen, der sætter grænser. Vi kan skrue både op og ned for intensitet og varighed, afhængigt af hvor travlt I har med at få jeres iværksættere til at opnå succes. Kontakt os for en dialog om, hvordan programmet bedst tilpasses netop jeres selvstændige.

Det siger tidligere deltagere

“Havde jeg haft Validates iværksætterforløb, da jeg startede som selvstændig for 20 år siden, kunne jeg have sparet 10 år af mit liv”
– Lars Skjoldby, stifter og CEO hos Skjoldby & Co

“Anders er nok den eksterne person, som har haft mest indflydelse på vores forretning lige fra vores spæde start til der, hvor vi er i dag og forhåbentlig i fremtiden. Anders har en helt anden tilgang til forretning end mange andre forretningsudviklere, som vi har snakket med. Lige fra start har vi været inspireret af hans måde at tænke iværksætteri på, og det er grobunden for den måde, vi gør alting på i dag. Jeg er helt overbevist om, at takket være den hårde proces, vi har været igennem med Anders, har vi fundamentet for at bryde igennem markedet, fordi vi grundlæggende tænker anderledes og handler hurtigere.”
– Lasse Søkilde, Co-stifter og direktør hos Bold Drinks

Kontakt