Cookie- og privatlivspolitik
hos validate.dk

Introduktion

Lean Green Startup Machine ApS (CVR: 40687556) er ejer af websitet www.validate.dk og dermed dataansvarlig for behandlingen heraf. 

Når du besøger validate.dk, tilmelder dig vores nyhedsbrev og downloader vores indhold, indsamler vi information. Denne information bruges til at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside, øge brugeroplevelsen samt gøre indholdet mere relevant for dig. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Introduktion

Lean Green Startup Machine ApS (CVR: 40687556) er ejer af websitet www.validate.dk og dermed dataansvarlig for behandlingen heraf. 

Når du besøger validate.dk, tilmelder dig vores nyhedsbrev og downloader vores indhold, indsamler vi information. Denne information bruges til at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside, øge brugeroplevelsen samt gøre indholdet mere relevant for dig. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

1. Cookies 

Vi anvender cookies til at genkende brugeren ved tilbagevendende besøg samt til at indsamle oplysninger om brugeren, så vi kan tilpasse og forbedre vores hjemmeside og målrette vores markedsføring til det, der har relevans for brugerne. Vi benytter desuden cookies til måling af trafik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Vi indsamler ikke særligt personfølsomme oplysninger. 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, er det muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Sletter eller blokerer du cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer og data der indsamles, deres formål og hvem der har adgang til dem. Hjemmesiden indeholder cookies, der i varierende omfang kan omfatte følgende (med angivelse af hvor lang tid lagringen sker):

 

 

Navn Udbyder Formål Udløber
_ga Google

Benyttes af Google 

analytics til at skelne 

mellem brugere.

2 år
_gid Google

Bruges af Google 

analytics til at skelne 

mellem brugere.

24 timer
_gat Google

Bruges af Google til at 

styre antallet af sessioner den kan modtage på 

serveren af gangen.

1 minut
Fr Facebook

Krypteret Facebook ID og Session ID der sendes til

Facebook

3 måneder
Bcookie LinkedIn

Laver et ID, brugt af 

LinkedIn hvis noget deles fra hjemmesiden

1 år
Lidc LinkedIn

Routing igennem til 

LinkedIn

1 dag
BizoID LinkedIn

Brugt til analyse i 

LinkedIn

6 måneder
BizoUserMatchHistory LinkedIn

Brugt til analyse i 

LinkedIn

6 måneder
Bscookie LinkedIn Bruges af LinkedIn 1 år
Hubspotutk HubSpot

Bruges af HubSpot til at 

genkende brugeren

13 måneder
_hssc HubSpot

Bruges af HubSpot til at 

skelne mellem brugeren

30 minutter

 

Se eventuelt også denne liste over hyppige tredjeparter ved digital annoncering: http://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

2. Privatlivspolitik

2.1 Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, når du downloader indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb eller tilmeldinger via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, stillingsbetegnelse og arbejdsplads. Det vil typisk være i forbindelse med download af indhold eller tilmelding til nyhedsbrev.

 

2.2 Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

2.3 Formål

Data og informationer bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, e-bøger, rapporter og tilsvarende. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

2.4 Dataminimering

 Vi indsamler og behandler så få oplysninger som muligt, og kun dem der er behov for i forhold til formålet.

 

2.5 Periode for opbevaring og sletning

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dog vil alle oplysninger blive slettet efter 5 år ved inaktivitet.

Ønsker du at få slettet dine oplysninger, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Vi sletter så vidt muligt oplysninger indenfor 24 timer. Henvendelse herom skal ske til Anders Graabæk via hans mail: anders@validate.dk.

2.6 Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver eksplicit samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i overensstemmelse med gældende ret, dvs. Persondataforordningen.

2.7 Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Anders Graabæk via hans mail: anders@validate.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Lean Green Startup Machine ApS
CVR: 40687556
Vesterbrogade 26,
1620 København
Telefon: 21 969 637
Email: 
anders@validateconsult.dk