1-1 sparring

for iværksættere

Har du som iværksætter og ejerleder brug for hjælp til at få overblik over din virksomhed, komme igennem potentielle udfordringer eller udvikle din forretningsidé?

Det er et gennemgående tema for de iværksættere vi har arbejdet med, at man i kampens hede fra tid til anden mister overblikket. Og at man forsømmer at sætte sine daglige aktiviteter i relation til den overordnede strategi. Vi hjælper dig med at få overblik over din virksomhed og få forholdt sig kritisk til hvad det egentlig er der virker, og hvad du med fordel kan holde op med at bruge tid på. Udgangspunktet for vores 1-1 sparringsforløb er at hjælpe dig med at få fokus på de rette ting på det rigtige tidspunkt.

Forløbet tilrettelægges 100% ud fra dit aktuelle behov og din virksomheds ståsted. 

 

Forløbets struktur

Screening

1/2 time over telefon
Gensidig forventningsafstemning

Opstartsmøde

Ca. 1,5 times tid
Diagnose af virksomhedens aktuelle tilstand

Næste skridt

Hvordan hjælper vi dig bedst muligt videre med din virksomhed.

Processen

Book tid til en telefonisk screeningssamtale. Herefter aftaler vi et opstartsmøde.

Formålet er her at stille en diagnose for din virksomhed hvor vi får svar på, hvorfor det ikke kører helt som du ønsker og hvad der så skal til, for at løse det. Vi laver en aftale for det videre forløb som typisk foregår på en følgende måder:

1. Du har på opstartsmødet fået tilstrækkelig med værktøjer og afklaring til at du kan arbejde videre selv.

2. Vi vurderer, at du har brug for et længerevarende sparringsforløb. Vi aftaler sammen det videre forløb.

3. Vi vurderer efter opstartsmødet, at dine penge bruges bedre hos en af vores dygtige samarbejdspartnere, som vi henviser til.

 

Anders Graabæk som rådgiver

“Jeg kan ikke give dig alle svarene på, hvad du skal gøre i din virksomhed. Du kender bedst selv din virksomhed og hvor du vil hen med den. Men jeg kan hjælpe dig til at finde den mest effektive vej til målet, samt give dig overblik over hvilke knapper du kan skrue på. Derfor er min rådgivning baseret på gensidig dialog og et væld af dumme spørgsmål, som hjælper os med at klargøre virksomhedens aktuelle udfordringer og potentialer. Afhængigt af behov og problemstilling, aftaler vi et kortere eller længere forløb.” 

 

Kontakt os

Validate ApS
CVR: 40687556

Adresse

Vesterbrogade 26
1620 København
Danmark